Kdaj izbrati širši kroj šolskih copat

Rolly blog kdaj izbrati sirsi kroj solskih copat​ banner

Verjamemo, da ga ni starša, ki ne bi bil vesel, da so šole spet odprte. 

Ko se prebuja pomlad, so tudi otroci spet v šolah, kjer se končno lahko povezujejo s sovrstniki in se pripravljajo na življenje, ki jih čaka izven šolskih klopi. Da se bodo ob tem dobro počutili tudi tisti otroci, ki imajo širšo nogico, bodite pozorni, da zanje izberete primerne – širše – šolske copate.

Upanje v našem srcu

Marec prinaša toplino sonca, razkošje svetlobe, daljše dneve in čas, preživet v naravi. Z družino se odpravimo v hribe, raziskovat bližnji gozd ali pa samo uživajmo zunaj, ko sonce boža našo kožo. Kaj vse pa v vas sproža toplina v teh dneh? Ko zagledate prve zvončke in trobentice, je občutek prav čaroben, se strinjate?

Rolly blog kdaj izbrati sirsi kroj solskih copat​ otroci naj se v soli dobro pocutijo​

Otroci naj se v šoli dobro počutijo

Ko se začenja novo obdobje, z otroci spet v šoli, je pomembno, da preverimo tudi otroške šolske copate. Ker otroci v šoli ali vrtcu preživijo tudi po 8 ur na dan ali več, je obutev ključnega pomena. Celo bolj pomembna kot to, kaj ima otrok oblečeno. Da jim bo v šoli prijetno, naj imajo otroci obute copate, ki so zračni, da se noga ne začne potiti, in mehki ter udobni, da jih ne tiščijo.

Nelagodje vpliva tudi na učenje

Čeprav se nam to včasih ne zdi pomembno, je res, da nelagodje vpliva na prav vse. Na to, kako otrok komunicira z drugimi, na otrokovo že tako občutljivo razvijajočo se samozavest, in tudi na njegov uspeh v šoli. Morda se niti ne zaveda zakaj, a enostavno ga nekaj moti. Z otrokom se pogovorite o tem, kako se v šoli počuti in ali ga copati tiščijo ter ali jih zlahka obuje ali ne.

Rolly blog kdaj izbrati sirsi kroj solskih copat​ nelagodje vpliva tudi na ucenje​

Copati, prilagojeni za širšo nogo

Mnogi otroci nimajo tipičnega, torej standardnega stopala, in zanje je včasih izziv najti pravi model copat. Noga z višjim nartom pri dečkih in deklicah mora biti obuta v primerne copate s širšim krojem. Sicer se lahko zgodi, da:

  Rolly blog kdaj izbrati sirsi kroj solskih copat​ razvili smo copate za nogo z visjim nartom

  Razvili smo copate za nogo z višjim nartom

  Da bi preprečili negativne vplive, ki jih preozki copati utegnejo imeti na otroke, smo ustvarili širši kroj copat. V družinskem podjetju Rolly že več kot 20 let skrbimo za to, da ustvarjamo usnjene copate visoke kakovosti iz naravnih materialov evropskega porekla. Naš glavni cilj je udobje otrok v copatih, ki jim omogočajo zdrav in kakovosten razvoj noge. Ter tudi podporo in udobje nogicam predšolskih otrok ob njihovih prvih korakih.

  Kakšne so prednosti širšega kroja copat?

  Copati s širšim krojem so namenjeni tako za otroke, ki imajo višji nart, kot tiste otroke, ki imajo nekoliko močnejšo postavo, zaradi česar je tudi njihova nogica širša. Ti zelo hitro potožijo, da jih copat tišči, in da se noga v njem poti. Model copat za dečke Fun in model copat za deklice Joy imata zato:

   Rolly blog kdaj izbrati sirsi kroj solskih copat​ sirsi kroj in sodobni dizajn​

   Širši kroj in sodobni dizajn

   Poleg tega, da so copati s širšim krojem prijazni do širše nogice, pa prav nič ne zaostajajo za drugimi modeli, kar se tiče videza. Veliko truda smo vložili v to, da smo oblikovali model, na katerega bo ponosen prav vsak deček ali deklica. S sodobnim dizajnom ter modernimi barvami in barvnimi kombinacijami bo navduševal odraščajoče otroke. 

   Kje copate Rolly lahko najdete?

   Copati Rolly so na voljo v široki izbiri trgovin, kjer vas v večini pričakuje tudi edinstvena Oblačilnica za noge. To je posebno stojalo za copate, ki omogoča unikatno izkušnjo izbiranja in pomerjanja šolskih copat. Obiščite katero od sledečih trgovin, v katerih poleg omenjenih copat s širšim krojem, lahko izberete tudi druge kroje. Za deklice denimo kroj klasične balerinke in kroj klasične balerinke z dodanimi detajli, za fante pa tudi copate z modernimi aplikacijami oz. detajli. Copati Rolly so tako na voljo v:

   Rolly blog kdaj izbrati sirsi kroj solskih copat​ kje copate rolly lahko najdete

   Udobno spletno nakupovanje

   Za vse, ki vam je bližje spletno nakupovanje, pa vas copati čakajo tukaj. Izberite jih glede na to, kakšno stopalo ima vaš otrok, predvsem pa glede na to, kakšne barve in detajle obožuje. Copate po pošti prejmete v lični ekološki embalaži iz kaširanega kartona. Ta zagotavlja odlično izkušnjo odpiranja, s kompaktnostjo in prijetnim videzom pa bo zagotovo našla dom tudi pri kakšni drugi dejavnosti, ki se jo lotite skupaj z otroki.

   Veselimo se odličnega počutja otrok v šoli v copatih čisto po njihovi meri. Ob tem pa vam želimo prijetne trenutke v naravi, medtem ko se, končno, prebuja pomlad. Naj bo ta predvsem polna zdravja in zadovoljstva, prijetnih skupnih trenutkov ter navdušenja in novih idej.

   Rolly blog kdaj izbrati sirsi kroj solskih copat​ udobno spletno nakupovanje​