Moderne aplikacije

Rolly moderne aplikacije zabavne podrobnosti banner copati smile

Rolly Copatki

ZABAVNE PODROBNOSTI

Šolski copati za dečke v klasičnem kroju z živahnimi detajli in prožno elastiko.

ALI JE FANTOM RES VSEENO, KAJ NOSIJO?

Ni res, da je fantom všeč kar vse po vrsti, včasih morda tega, kaj si želijo, ne znajo tako dobro opisati kot deklice. Z izbiro oblačil mladi marsikaj sporočajo o sebi. Obdobje iskanja lastne identitete, predvsem v najstniških letih, je naporno zanje in za njihovo okolico. Telesa se spreminjajo, razpoloženja menjajo. Tudi fanti preizkušajo nove stvari, želijo biti všečni in sprejeti. Res je, da včasih to počnejo na način, ki ga starejši ne razumemo najbolje. Pomembno je, da sprejemamo drugačnost in smo empatični.

Rolly moderne aplikacije ali je fantom res vseeno kaj nosijo copati smile

Pri oblikovanju šolskih copat za dečke smo želeli ohraniti funkcionalnosti klasičnih šolskih copat in jih popestriti s privlačnimi detajli. To pomeni, med drugim, ne preveč kričeče, ne preveč vpadljivo, a hkrati tudi ne dolgočasno. Metoda aplikacij oz. našitkov ter poigravanja z elastiko, ki je za šolski copat nujna predvsem za lažje obuvanje, se je izkazala za odlično. Kot prvi v Sloveniji smo klasični črni šolski copat nadgradili z izbiro modnih barv usnja in izstopajočimi poudarki. Ohranili smo klasični kroj ter ga izboljšali z drobnimi, a učinkovitimi detajli. Aplikacije so bile pravi bum, otroci so nov koncept šolskih copat sprejeli z velikim veseljem. Tudi danes aplikacije na šolskih copatih ostajajo najbolj priljubljena izbira otrok, saj lahko izbirajo med številnimi motivi – za vsakega se nekaj najde.

LASTNOSTI COPATK MODERNE APLIKACIJE

Udobni šolski copati v klasičnem kroju, primernem za ožja stopala, v privlačnih modnih barvah kakovostnega usnja in z domišljijskimi detajli. Fantom je na videz morda vseeno, kakšne šolske copate nosijo, ko pa jim je dano izbirati, se najpogosteje odločijo za temnejšo osnovo z našitki v obliki njihovih priljubljenih motivov. Dečki zelo cenijo udobje, zato je klasični kroj nadgrajen s prožno širšo elastiko. Šolske copate za dečke z modernimi dodatki odlikujejo:

Model šolskih copat Smile je naš najbolj prodajani model copat za dečke. To je naš prvi šolski copat z našitki, ki je še vedno zelo priljubljen pri fantih vseh starosti. Ker je na voljo v številnih barvnih kombinacijah, ga imajo radi tako malčki kot že skorajda odrasli fantje. Osnova v klasičnem kroju je izdelana iz kakovostnega naravnega usnja, po obodu copata je prožna elastika, ki ne tišči in poudari občutek udobja v copatu. V predelu narta je širša elastika, ki omogoča lažje obuvanje in sezuvanje. Glavni adut modela Smile pa so modne aplikacije, ki so skrbno oblikovane po motivih, ki so še posebej priljubljeni pri fantih. Aplikacije so skrbno našite na osnovo in z nošnjo ohranjajo svojo obliko. Šolski copati Smile so še vedno unikati med modeli šolskih copat za dečke.

Rolly moderne aplikacije lastnosti copatk smile
Rolly moderne aplikacije lastnosti copatk smile iz usnja

Značilnosti šolskih copat Smile, ki jih fantje še posebej cenijo:

ZAKAJ JE USNJE OPTIMALNA IZBIRA ZA ŠOLSKE COPATE?

Naravno usnje je vzdržljiva, robustna in za obdelavo hvaležna snov, je eden najstarejših materialov, ki se jih je človek naučil obdelovati. Usnje je že v pradavnini uporabljal za svoje vsakdanje potrebe, tudi za izdelovanje oblačil in obutve. Postopki obdelave in priprave usnja so se skozi stoletja spreminjali skupaj z razvojem tehnologij.

Usnje odlikujejo mehkoba, elastičnost in zračnost, zato ga je možno poljubno oblikovati. Diha in vpija znoj ter s tem prepušča vodne hlape in zrak. Odporen je na drgnjenje, če ga pravilno negujemo, ima izjemno dolgo življenjsko dobo.

Rolly4

SKRBIMO ZA VARNOST IN UDOBJE PRI HOJI

Na slovenskem tržišču smo prisotni že več kot 20 let. Iz materialov evropskega porekla oblikujemo in izdelujemo usnjene copate z nedrsečimi podplati in mehko usnjeno notranjostjo. Naši copati so narejeni po priporočilih pediatrov in fizioterapevtov. Prožna usnjena notranjka omogoča občutek bosonogega koraka, prožen in nedrseč podplat blaži stike noge s površino. Naši šolski copati se dobro prilegajo nogi, ne ovirajo gibanja in omogočajo naravno hojo. Primerni so za varno igranje, telovadbo, ples in tekanje po šolskih hodnikih.

Naša glavna načela pri izdelavi so: