Šolski copati fantje

Rolly solski copati smile
MODERNE APLIKACIJE
Rolly solski copati sirsi model
ŠIRŠI MODEL

Ali je fantom res vseeno, kaj nosijo? Ni res, da je fantom všeč kar vse po vrsti, včasih morda tega, kaj si želijo, ne znajo tako dobro opisati kot deklice. Z izbiro oblačil fanti marsikaj sporočajo o sebi, zanje so pomembni tudi šolski copati. Obdobje iskanja lastne identitete, predvsem v najstniških letih, je naporno.  Telesa se spreminjajo, razpoloženja menjajo. Tudi fanti preizkušajo nove stvari, želijo biti všečni in sprejeti.

PRIKAŽI VEČ

Šolski copati za fante z aplikacijami so še vedno bum

Pri oblikovanju šolskih copat za dečke smo želeli ohraniti funkcionalnosti klasičnih šolskih copat in jih popestriti s privlačnimi detajli. To pomeni, med drugim, ne preveč kričeče, ne preveč vpadljivo, a hkrati tudi ne dolgočasno. Metoda aplikacij oz. našitkov ter poigravanja z elastiko, ki je za šolski copat nujna predvsem za lažje obuvanje, se je izkazala za odlično. Kot prvi v Sloveniji smo klasični črni šolski copat nadgradili z izbiro modnih barv usnja in izstopajočimi poudarki. Ohranili smo klasični kroj ter ga izboljšali z drobnimi, a učinkovitimi detajli. Aplikacije so bile pravi bum, otroci so nov koncept šolskih copat sprejeli z velikim veseljem. Tudi danes aplikacije na šolskih copatih ostajajo najbolj priljubljena izbira otrok, saj lahko izbirajo med številnimi motivi – za vsakega se nekaj najde.

Katere značilnosti imajo kakovostni šolski copati za dečke?

Udobni šolski copati za dečke v klasičnem kroju so izdelani v privlačnih modnih barvah kakovostnega usnja. Fantom je na videz morda vseeno, kakšne šolske copate nosijo, ko pa jim je dano izbirati, se najpogosteje odločijo za temnejšo osnovo z našitki v obliki njihovih priljubljenih motivov. Dečki zelo cenijo udobje, zato je zanje primeren klasični kroj, nadgrajen s prožno širšo elastiko. Modne šolske copate za dečke odlikujejo:

Šolski copati fun deček

Zakaj je usnje optimalna izbira za šolske copate?

Naravno usnje je vzdržljiva, robustna in za obdelavo hvaležna snov, je eden najstarejših materialov, ki se jih je človek naučil obdelovati. Postopki obdelave in priprave usnja so se skozi stoletja spreminjali skupaj z razvojem tehnologij. Usnje odlikujejo mehkoba, elastičnost in zračnost, zato ga je možno poljubno oblikovati. Diha in vpija znoj ter s tem prepušča vodne hlape in zrak. Odporen je na drgnjenje, če ga pravilno negujemo, ima izjemno dolgo življenjsko dobo. Zaradi svojih odličnih lastnosti je usnje zelo primerno za šolske copate.

Kakšne šolske copate za dečke izbrati, če ima otrok visok nart?

Pri fantih, ki imajo visok nart ali širše stopalo, moramo biti pozorni, da zanje izberemo ustrezne šolske copate. Stopala vseh otrok morajo imeti čim bolj idealne možnosti za naravni razvoj, kar pomeni občutek udobja v obutvi, prožnost za razvoj stopalnega loka, dovolj prostora v predelu prstov. Zdravo telo se začne pri zdravi obutvi. Močnejše nogice se pogosteje potijo, zato imajo šolski copati za močnejše noge za boljšo zračnost ob stopalnem loku dodatne luknjice.

Udobni šolski copati širšega kroja so primerni za dečke z močnejšimi nogami in tiste z visokim nartom. Odlikujejo jih:

Šolski copati rolly dečki smile

Ali veste, kako izmerimo višino narta?

Ena izmed metod pravi, da je za oceno višine narta treba izračunati razmerje med dolžino loka čez nart ter dolžino stopala. Najprej izmerite dolžino loka čez nart, in sicer tako, da merite od ene strani stopala do druge, od tal do tal, v predelu narta. Potem izmerite še dolžino stopala, in sicer od sredine pete do sredine kazalca na nogi. Najbolje bo, da dolžino izmerite po orisu noge na listu papirja.

Potem delite dolžino loka čez nart z dolžino stopala. Velja:

Z veseljem se lotimo tudi najtežjih izzivov

Na slovenskem tržišču smo prisotni že več kot 20 let. Iz materialov evropskega porekla oblikujemo in izdelujemo usnjene copate z nedrsečimi podplati in mehko usnjeno notranjostjo. Naši copati so narejeni po priporočilih pediatrov in fizioterapevtov. Prožna usnjena notranjka omogoča občutek bosonogega koraka, prožen in nedrseč podplat blaži stike noge s površino. Naši šolski copati se dobro prilegajo nogi, ne ovirajo gibanja in omogočajo naravno hojo. Primerni so za varno igranje, telovadbo, ples in tekanje po šolskih hodnikih.

Naša glavna načela pri izdelavi so: