Šolski copati fantje

Šolski copati rolly smile deček 2
MODERNE APLIKACIJE
Šolski copati fun dečki
ŠIRŠI MODEL

Ali je fantom res vseeno, kaj nosijo? Ni res, da je fantom všeč kar vse po vrsti, včasih morda tega, kaj si želijo, ne znajo tako dobro opisati kot deklice. Z izbiro oblačil fanti marsikaj sporočajo o sebi, zanje so pomembni tudi šolski copati. Obdobje iskanja lastne identitete, predvsem v najstniških letih, je naporno.  Telesa se spreminjajo, razpoloženja menjajo. Tudi fanti preizkušajo nove stvari, želijo biti všečni in sprejeti.

PRIKAŽI VEČ

Šolski copati za fante z aplikacijami so še vedno bum

Pri oblikovanju šolskih copat za dečke smo želeli ohraniti funkcionalnosti klasičnih šolskih copat in jih popestriti s privlačnimi detajli. To pomeni, med drugim, ne preveč kričeče, ne preveč vpadljivo, a hkrati tudi ne dolgočasno. Metoda aplikacij oz. našitkov ter poigravanja z elastiko, ki je za šolski copat nujna predvsem za lažje obuvanje, se je izkazala za odlično. Kot prvi v Sloveniji smo klasični črni šolski copat nadgradili z izbiro modnih barv usnja in izstopajočimi poudarki. Ohranili smo klasični kroj ter ga izboljšali z drobnimi, a učinkovitimi detajli. Aplikacije so bile pravi bum, otroci so nov koncept šolskih copat sprejeli z velikim veseljem. Tudi danes aplikacije na šolskih copatih ostajajo najbolj priljubljena izbira otrok, saj lahko izbirajo med številnimi motivi – za vsakega se nekaj najde.

Katere značilnosti imajo kakovostni šolski copati za dečke?

Udobni šolski copati za dečke v klasičnem kroju so izdelani v privlačnih modnih barvah kakovostnega usnja. Fantom je na videz morda vseeno, kakšne šolske copate nosijo, ko pa jim je dano izbirati, se najpogosteje odločijo za temnejšo osnovo z našitki v obliki njihovih priljubljenih motivov. Dečki zelo cenijo udobje, zato je zanje primeren klasični kroj, nadgrajen s prožno širšo elastiko. Modne šolske copate za dečke odlikujejo: