Balerinke z dodatki

Rolly Copatki

OČARLJIVI DETAJLI

Šolski copati za deklice v kroju balerinke v modnih barvah in s privlačnimi aplikacijami.

Rolly balerinke z dodatki ocarljivi detajli banner copati unicorn

ZAKAJ SO APLIKACIJE NEKAJ POSEBNEGA?

Šolski copati so bili nekdaj sila dolgočasni in neprivlačni, zagotovo se še spomnite črnih telovadk. Vsi smo iskali načine, da bi se jim izognili, ter iskali alternative. Otroci v copatih preživijo večji del dneva, da jih bodo radi nosili, ni pomembno le, da copati ne drsijo in otrokom zagotavljajo varnost, ampak tudi, da jih z veseljem obujejo. Šolski copati niso brezvezno obuvalo, ampak pomemben del garderobe, zlasti za dekleta.

Rolly balerinke z dodatki zakaj so aplikacije nekaj posebnega copati unicorn

Da bi ohranili glavne funkcionalnosti šolskih copat in jih vseeno naredili privlačnejše, smo kot prvi v Sloveniji klasični črni copat nadgradili z izbiro modnih barv usnja in izstopajočimi poudarki. Za dekleta smo ohranili kroj klasične balerinke, ki je večna klasika, ter ga nadgradili z drobnimi, a učinkovitimi detajli. Našitki oz. aplikacije so bili pravi bum, otroci so nov koncept šolskih copat sprejeli z velikim veseljem. Copati so postali modni dodatek. Tudi danes aplikacije na šolskih copatih ostajajo najbolj priljubljena izbira otrok, saj lahko izbirajo med številnimi motivi – za vsakega se nekaj najde.

LASTNOSTI COPATK BALERINKE Z DODATKI

Udobni in modni šolski copati v kroju priljubljene balerinke z domišljijskimi našitki in svetlečimi detajli so pravi modni hit med dekleti. Punce načeloma niso ravno ljubiteljice šolskih copat, obožujejo pa modne dodatke. Balerinke s premišljenimi aplikacijami izdelujemo za različne modne okuse, ker vemo, da pri dekletih šteje vsak detajl. Balerinke z dodatki odlikujejo:

Model šolskih copat Beauty je naš najbolj prodajani model copat za deklice. To je naš prvi šolski copat z našitki, ki je še vedno zelo priljubljen pri puncah vseh starosti. Ker je na voljo v številnih barvnih kombinacijah, ga imajo rade tako malčice kot že skorajda odrasla dekleta. Osnova v kroju balerinke je izdelana iz kakovostnega naravnega usnja, po obodu copata je modna elastika, ki ne tišči in poudari občutek udobja v copatu. Dopolnjuje jo elastika v predelu narta, ki je opazni modni poudarek. Glavni adut modela Beauty pa so modne aplikacije, ki so skrbno oblikovane in našite ter so zaradi svoje preciznosti izdelave še vedno unikati med modeli šolskih copat za deklice.

Rolly balerinke z dodatki lastnosti copatk beauty
Rolly balerinke z dodatki lastnosti copatk unicorn iz usnja

Dekliški model šolskih copat Unicorn s priljubljenim motivom samoroga je namenjen vsem ljubiteljicam teh čudežnih bitij. Samorogi so simboli upanja in njihova priljubljenost ostaja zelo velika, tolikšne pozornosti, kot jo imajo danes samorogi, ni bilo deležno še nobeno bajno bitje. In ker samorogov ni nikoli preveč, jih imajo punce rade ne samo na pižamah in oblekicah, tortah in torbah, ampak tudi na šolskih copatih. Model Unicorn je narejen v kroju klasične balerinke iz mehkega naravnega usnja v privlačnih rožnatih oz. viola odtenkih. Motiv samoroga je skrbno apliciran s tehniko vezenja, kar daje prijeten tridimenzionalni občutek. Za piko na i sta dodani elastika v komplementarnih odtenkih in prefinjena mašnica. Za ljubiteljice pravljičnega mavričnega sveta in moči prijateljstva vseh starosti.

Udobni šolski copati Jeans so narejeni iz mehkega džinsa in so unikat med šolskimi copati. Za osnovo je vzet klasični kroj priljubljene balerinke, ki zagotavlja udobje ter prožnost. Na sprednjem delu copata je modna aplikacija v motivih, ki so pri dekletih posebej priljubljeni – rožic, ljubezni in srčkov ni nikoli dovolj. Na elastiki je satenasta pentljica, prefinjen detajl, ki iz copata naredi šik modni dodatek. Skrivnosti se skrivajo v detajlih in model Jeans je zares stkan iz premišljenih, izstopajočih, a še vedno ne bahavih podrobnosti. Cenile jih bodo dekleta, ki so nežne in ustvarjalen narave, znajo pa biti tudi upornice.

Rolly balerinke z dodatki lastnosti copatk jeans nedrsec podplat

KAKO POTEKA IZBIRA MATERIALOV?

Kakovosten šolski copat mora biti narejen iz kakovostnih materialov. Da se najde usnje, primerno za izdelavo modnih copat, je včasih treba potovati daleč in sodelovati s proizvodnjo. Marsikatere modne barve, denimo poseben odtenek rožnate, namreč ni prav lahko dobiti v usnju, ki je naravni material in ima svoje značilnosti.

Ampak to je šele začetek na poti do dobrega obuvala. Zelo pomembna je inovativna uporaba materialov, ki jih na končnem izdelku ne vidimo in so očem skriti. Tako je pena v vsaki notranjki prav posebne vrste. Luknjice, iz katerih je sestavljena, imajo to lastnost, da gre vlaga ven iz pene, medtem ko pri običajni peni vlaga ostane ujeta v luknjicah. Pri copatih Rolly izbira sukanca, trakcev in elastike ni prepuščena naključju – včasih porabimo metre materiala, da najdemo elastiko primerne debeline in elastičnosti ali trakec za pentljico, ki se ne bo strgal in bo ohranil obliko.

Rolly balerinke z dodatki copate oblikujemo in izdelujemo jeans

COPATE OBLIKUJEMO IN IZDELUJEMO

Nismo samo izdelovalci šolskih copat, ampak združujemo dolgoletna obrtniška znanja in male skrivnosti, pomembne pri izdelavi zares kakovostnega šolskega copata, z vrhunskim dizajnom. Združiti funkcionalnost z dobrim oblikovanjem ni vedno lahko. Copati Rolly so: