Šolski copati punce

Rolly solski copati ballerina
KLASIČNE BALERINKE
Rolly solski copati beauty unicorn
BALERINKE Z DODATKI
Solski copati roza joy deklice
ŠIRŠI MODEL

Se strinjate, da je par balerink nujen v omari vsake punce, ženske in gospe? Balerinke spadajo med klasično obutev z dolgo zgodovino. Nastale so po vzoru baletnih čevljev oziroma copat. Ko so balerinke iz dvoran in z odrov odskočile na ulice, so kmalu postale pravi modni hit. K njihovi priljubljenosti so prispevale številne filmske zvezde, ki so jih nosile na velikem platnu. Kaj pa imajo skupnega balerinke in šolski copati za deklice?

PRIKAŽI VEČ

Zakaj so šolski copati za deklice v kroju balerinke tako priljubljeni?

Za mlada dekleta copati niso nepomembno obuvalo, ampak modni dodatek. Prav zato so šolski copati v kroju balerinke tako priljubljeni pri dekletih vseh starosti: dejansko so del njihovega modnega stila. Hkrati jih odlikujejo vse lastnosti dobrega šolskega copata, saj so narejene iz kakovostnih naravnih materialov in ne drsijo, kar je med igro na šolskih hodnikih marsikdaj odločilnega pomena za varnost. Balerinke so večna klasika – ne glede na to, kako se spreminjajo modni trendi, balerinke ostajajo.

Kaj je značilno za šolske copate v kroju klasične balerinke?

Udobni in modni šolski copati za deklice v kroju priljubljene balerinke so modni hit med puncami, ki želijo tudi med šolskimi klopmi ohraniti dekliško nežnost in biti nekaj posebnega. Za modne navdušenke smo ustvarili kar nekaj modelov šolskih copat, ki jih odlikujeta klasični stil in večna eleganca. Šolske copate za deklice v kroju balerinke odlikujejo:

Modeli šolskih copat v klasičnem kroju balerinke so univerzalni, primerni za različne starosti, različne modne okuse in velikosti nog od malčic do najstnic. Narejeni so iz kakovostnega usnja in sledijo vsem trendom pri oblikovanju obutve za čim bolj naraven razvoj stopala in mehanizma hoje. Ker otroci v copatih v šoli preživijo veliko časa, je pomembno, da jim copati zagotavljajo:

Šolski copati punce beauty rolly

Ali so šolski copati z aplikacijami še vedno trendovski?

Šolski copati so bili nekdaj dolgočasni in neprivlačni, zagotovo se še spomnite črnih telovadk. Otroci v copatih preživijo večji del dneva, da jih bodo radi nosili, ni pomembno le, da copati ne drsijo in otrokom zagotavljajo varnost, ampak tudi, da jih z veseljem obujejo. Šolski copati niso brezvezno obuvalo, ampak pomemben del garderobe, zlasti za dekleta.

Da bi ohranili glavne funkcionalnosti šolskih copat in jih vseeno naredili privlačnejše, smo kot prvi v Sloveniji klasični črni copat nadgradili z izbiro modnih barv usnja in izstopajočimi poudarki. Osnovo klasičnega šolskega copata smo dopolnili z drobnimi, a učinkovitimi detajli. Našitki oz. aplikacije so bili pravi bum, otroci so nov koncept šolskih copat sprejeli z velikim veseljem. Copati so postali modni dodatek. Tudi danes aplikacije na šolskih copatih ostajajo najbolj priljubljena izbira otrok, saj lahko izbirajo med številnimi motivi – za vsakega se nekaj najde.

Kaj pa šolski copati za deklice za širšo nogo in visok nart?

Niso vse otroške noge idealne. Do sprememb pri razvoju stopala lahko pride zaradi različnih vzrokov, pomembno je, da tudi otrok, ki nima idealne noge, nosi ustrezno obutev in zanj primerne šolske copate. Deklice, ki so močnejše postave, imajo lahko težave s širino copata, kar posledično vpliva na občutek udobja. Neprimeren šolski copat lahko težave samo še poglobi, hkrati pa vpliva na nelagoden občutek otroka.

Udobne usnjene šolske copate širšega kroja, posebej oblikovane za deklice z visokim nartom, odlikujejo:

Ustvarjamo rešitve za vse

Človeško stopalo je mojstrovina inženirstva in umetniško delo, to je vedel že Leonardo da Vinci in se mu čudil. Stopalo je namreč sestavljeno iz 26 kosti, 33 sklepov in več kot 100 mišic, veziv in tetiv, kar predstavlja kar četrtino kosti in mišic celotnega telesa. Stopalo daje telesu podporo, absorbira sile ob hoji in stabilizira telesno jedro. To velja za vsako stopalo, ne glede na tip postave, širino stopala ali višino narta. Ker vemo, da so naša telesa različna, se trudimo poiskati rešitve za vse in vsem omogočiti enake možnosti.

Pri oblikovanju in izdelavi šolskih copat nas odlikujejo:

Šolski copati rolly jeans deklice