Klasične balerinke

Rolly Copatki

UDOBNI GLAMUR

Šolski copati za deklice v kroju ikonične balerinke s satenastimi detajli.

Rolly klasicne balerinke udobni glamur banner copati ballerina gold

BALERINKE NE BODO NIKOLI IZ MODE

Se strinjate, da je par balerink nujen v omari vsake punce, ženske in gospe? Balerinke spadajo med klasično obutev z dolgo zgodovino. So skorajda nepogrešljiva obutev večine žensk, četudi so jih v srednjem veku nosili tudi moški. Balerinke so nastale po vzoru baletnih čevljev oziroma copat.

Rolly klasicne balerinke balerinke ne bodo nikoli iz mode copati ballerina white

Balerinke so udobni čevlji brez pete ali z zelo nizko peto in z odprtim nartom. Sprednji del je pri klasičnih balerinkah zaokrožen in pogosto okrašen s prefinjenim detajlom, denimo z mašnico. Ko so balerinke iz dvoran in z odrov odskočile na ulice, so kmalu postale pravi modni hit. K njihovi priljubljenosti so prispevale številne filmske zvezde, ki so jih nosile na velikem platnu.

LASTNOSTI COPATK KLASIČNE BALERINKE

Udobni in modni šolski copati v kroju priljubljene balerinke so modni hit med puncami, ki želijo tudi med šolskimi klopni ohraniti dekliško nežnost in biti nekaj posebnega. Za modne navdušenke smo ustvarili kar nekaj modelov copat, ki jih odlikujeta klasični stil in večna eleganca. Za naše klasične balerinke je značilno:

Modeli šolskih copat Ballerina so na voljo v klasični beli, glamurozni gold in modni rose gold barvi usnja. Rose gold je ženstvena, mehka in trendovska barva, ki je pri deklicah zelo priljubljena. Klasični kroj balerinke je že sam po sebi tako veličasten, da v kombinaciji z usnjem najvišje kakovosti ne potrebuje drugega kot posrečen detajl, denimo mašnico na konici copata. Usnje v barvi rose gold je težko narediti, dobimo ga od proizvajalcev, ki so mojstri barvanja.

Rolly klasicne balerinke lastnosti copatk ballerina rose gold
Rolly klasicne balerinke lastnosti copatk ballerina teen

Model šolskih copat Teen je namenjen puncam v najstniških letih, za katere roza ni več edina barva na tem svetu. Temno modro barvo usnja subtilno dopolnjuje srebrna elastika po obodu. Sprednji del balerinke pa krasi mašnica iz satena, ki zaokroži prefinjen dekliški videz. Šolski copati Teen so prepričljiva, nevsiljiva preprostost, sicer značilna za modne ikone. Tako imenujemo ženske, ki niso sledile modnim trendom, ampak so trende krojile po svojih merilih ali so jih celo ustvarjale. Mnoge modne ikone so svoj minimalistični stil oblačenja popestrile s posamičnimi prefinjenimi kosi, denimo z balerinkami.

Vsi modeli šolskih copat v klasičnem kroju balerinke so univerzalni, primerni za različne starosti, različne modne okuse in velikosti nog od malčic do najstnic. Narejeni so iz kakovostnega usnja in sledijo vsem trendom pri oblikovanju obutve za čim bolj naraven razvoj stopala in mehanizma hoje. Ker otroci v copatih v šoli preživijo veliko časa, je pomembno, da jim copati zagotavljajo:

Rolly klasicne balerinke lastnosti copatk ballerina white

Pri nakupu šolskih copat ne smete pozabiti na to, da morajo biti otroku tudi všeč. To velja še zlasti za dekleta, posebej v občutljivih najstniških letih. Naši klasični modeli balerink so narejeni v mislih na vse punce, ki želijo biti modne tudi v šolskih klopeh, in vse starše, ki imate v mislih predvsem kakovost, udobje in varnost.

KAJ IMAJO SKUPNEGA BALERINKE IN ŠOLSKI COPATI?

Se spomnite šolskih copat, kot smo jih nekdaj nosili – tistih grdih črnih, ki jih nihče ni maral, pa še hitro so se ogulile in tudi prav prijetnega vonja niso bile že po nekaj tednih uporabe. Danes imajo otroci na srečo na voljo več izbire, deklice prisegajo na šolske copate v kroju balerinke. Balerinke so večna klasika – ne glede na to, kako se spreminjajo modni trendi, balerinke ostajajo.

Za mlada dekleta copati niso nepomembno obuvalo, ampak modni dodatek. Prav zato so šolski copati v kroju balerinke tako priljubljeni pri dekletih vseh starosti: dejansko so del njihovega modnega stila. Hkrati jih odlikujejo vse lastnosti dobrega šolskega copata, saj so narejene iz kakovostnih naravnih materialov in ne drsijo, kar je med igro na šolskih hodnikih marsikdaj odločilnega pomena za varnost.

Rolly klasicne balerinke oblikujemo najkvalitetnejse usnje copati ballerina rose gold

OBLIKUJEMO NAJKVALITETNEJŠE USNJE

Zakaj je pomembno, da so šolski copati narejeni iz ustreznih materialov? Ker jih imajo otroci na nogah tudi osem ur in več, vsak dan, dan za dnem. Usnjeni copati so zelo prijetni za nošenje. Ker ima usnje pore, pravimo, da je zračno. Glede na mikroklimo v obutvi veže ali oddaja vlago. Usnje se prilega in prilagaja nogi, zato daje občutek udobnosti.

Naši dobavitelji usnja so samo tista podjetja, ki izdelujejo usnje v skladu z evropsko regulativo. Vsi uporabljeni materiali pri izdelavi Rolly copat ne vsebujejo zdravju škodljivih snovi. Pri oblikovanju in izdelavi šolskih copat nas odlikujejo:

Rolly klasicne balerinke oblikujemo najkvalitetnejse usnje copati ballerina rose gold nedrsec podplat