Širši model punce

Rolly sirsi model punce drugacnost plemeniti banner copati joy

Rolly Copatki

DRUGAČNOST PLEMENITI

Udobni usnjeni šolski copati širšega kroja, posebej oblikovani za deklice z visokim nartom.

NISO VSE OTROŠKE NOGE IDEALNE

Človeško stopalo je zelo kompleksen del našega telesa. Sestavlja ga veliko število kosti in mišic. Zaradi obremenitev pri gibanju se stopalo skozi različna življenjska obdobja spreminja in prilagaja. Na naravni razvoj stopala lahko vplivamo z nošenjem ustrezne obutve, kar je pomembno še zlasti pri otrocih. Nekdaj je bilo za treniranje stopalnih mišic poskrbljeno po naravni poti, saj so otroci povečini tekali bosi.

Rolly sirsi model punce niso vse otroske noge idealne copati joy

Niso pa vse otroške noge enake in vse se ne razvijejo v idealno stopalo. Do sprememb pri razvoju stopala lahko pride zaradi različnih vzrokov, pomembno je, da tudi otrok, ki nima idealne noge, nosi ustrezno obutev in zanj primerne šolske copate. Otroci, ki so močnejše postave, imajo lahko težave s širino copata, kar posledično vpliva na občutek udobja. Neprimeren šolski copat lahko težave samo še poglobi, hkrati pa vpliva na nelagoden občutek otroka.

LASTNOSTI COPATK ŠIRŠI MODEL PUNCE

Udobni šolski copati širšega kroja so primerni za deklice z močnejšimi nogicami in tiste z visokim nartom. Pri dekletih z močnejšo nogo se lahko pojavijo težave pri obuvanju šolskih copat, tiščanje med nošnjo, hitrejša obraba zaradi prevelikega raztezanja. Rolly šolske copate, primerne za širšo nogo in visok nart, odlikujejo:

Rolly sirsi model punce lastnosti copatk joy

Deklice, ki so močnejše postave, lahko pri nošnji klasične obutve, primernejše za ozko nogo, občutijo nelagodje, predvsem tiščanje. Da šolski copat ne ustreza, najprej opazimo tako, da ga otrok težje obuje ali sezuje. Deklico tak copat lahko žuli in ji povzroča neprijetnosti pri gibanju. Zato je v takem primeru nujen razmislek o obutvi, primerni za širšo nogo in visok nart.

Model Joy se povišanemu nartu in širši nogi prilagaja na več načinov:

Joy je zaprt model šolskih copat, a še vedno izrazito dekliški. Deklice s širšo nogo ali visokim nartom so namreč pogosto primorane nositi fantovsko obutev, ki je v osnovi širša, to pa lahko povzroči notranje stiske. Vse deklice so ženstvene, ne glede na širino noge ali postavo. Model Joy odlikuje dekliška igrivost, izražena predvsem v obliki široke elastike – v sprednjem delu smo se poigrali z domiselnimi detajli.

Rolly sirsi model punce lastnosti copatk joy iz usnja
Rolly sirsi model punce lastnosti copatk joy nedrsec podplat
Rolly sirsi model punce lastnosti copatk joy za punce

Pogosto se zgodi, da deklice z močnejšo nogo želijo model copat, narejen za ozke nogice – ker je med njimi izbira večja, zlasti trendovskih modelov. V mislih nanje smo oblikovali modno linijo šolskih copat za deklice, katerih stopala niso povsem standardnih dimenzij. Tudi močnejše deklice se morajo v šolskih copatih dobro počutiti, na občutek udobja pa vpliva predvsem:

Rolly sirsi model punce kaksen pa je vas tip stopala copati joy

KAKŠEN PA JE VAŠ TIP STOPALA?

Ko kupujete obutev, je pomembno, da poznate obliko svojega stopala. To je še toliko bolj pomembno pri izbiri šolskih copat, saj otroci v njih preživijo večji del dneva. Ker šolske copate nosijo v obdobju odraščanja, je pomembno, da copati podpirajo naraven razvoj stopala in mehanizma hoje. Pri stopalih, ki že v osnovi niso povsem običajna, je to še toliko bolj važno.

Da boste prepoznali, kakšno je stopalo vašega otroka in poiskali primerne šolske copate, bodite pozorni na:

USTVARJAMO REŠITVE ZA VSE

Človeško stopalo je mojstrovina inženirstva in umetniško delo, to je vedel že Leonardo da Vinci in se mu čudil. Stopalo je namreč sestavljeno iz 26 kosti, 33 sklepov in več kot 100 mišic, veziv in tetiv, kar predstavlja kar četrtino kosti in mišic celotnega telesa. Stopalo daje telesu podporo, absorbira sile ob hoji in stabilizira telesno jedro. To velja za vsako stopalo, ne glede na tip postave, širino stopala ali višino narta. Ker vemo, da so naša telesa različna, se trudimo poiskati rešitve za vse in vsem omogočiti enake možnosti.

Pri oblikovanju in izdelavi šolskih copat nas odlikujejo: