Kolekcija Bébé

Rolly blog kolekcija bebe banner

Obstaja cela kopica ljubkovalnih imen za novorojenčka. Lari Nastran, eni izmed najbolj priljubljenih vplivnic pri nas, je še posebej pri srcu izraz bébé in to ime nosi tudi kolekcija copatk, ki smo jo skupaj z njo ustvarili. Združila sta nas stremljenje h kakovosti in skrb za otrokov zdravi razvoj.

LARINO ISKANJE

Lara si, kot vsaka mamica, od vsega na svetu najbolj želi le najboljše za svoje otroke. Od rojstva prvorojenke Julije so bili copatki blagovne znamke Rolly eni izmed prvih, ki jih je njena hčerka obula. Lara je preizkusila vse copatke, ki so jih ponujale police, vendar takih, kot jih je imela v mislih ni našla. S tem razlogom se je odločila, da jih bo naredila sama. Vedela pa je, da izdelava copatkov ni mačji kašelj.

Rolly blog kolekcija bebe isce se mojster za copatke

IŠČE SE MOJSTER ZA COPATKE

Obrnila se je na naše podjetje, saj je s preizkušanjem ostalih copatk, ki so tudi prisotni na trgu spoznala, da so copatki blagovne znamke Rolly najboljši. Poleg tega že od samega začetka ve, da je blagovna znamka Rolly s srcem in dušo predana izdelovanju kvalitetnih copatk iz naravnih materialov. Predlagala je, da s skupnimi močmi izdelamo unikatno kolekcijo predšolskih copatk in odločeni smo stopili novemu cilju naproti. Sledili so mnogi sestanki, usklajevanja in pogovori. Pod izkušenimi rokami oblikovalke Rolly copatk, Irene, so nastale prve skice in vzorci. Merili smo dolžino repkov, si natančno ogledovali barvne odtenke in ocenjevali puhasta ušeska. Naš cilj so bili popolni copatki. Tako lepi, da bi vzbudili pozornost na vsaki fotografiji in da bi ob njih zasijale otroške oči.

LE DOBER IZDELEK MOJSTRA HVALI

Čeprav smo upali, da bodo naši copatki del ljubkih outfitov, pa smo na prvo mesto odločno postavili kakovost. Za izdelavo smo izbrali kvalitetno premium naravno usnje. To usnje nima močnega površinskega nanosa, zato je bolj zračno in posledično se nogica ne poti in diha. Copatki, ki so izdelani iz takšnega usnja, so uporabni dlje, saj tudi kakšna odrgnina tu in tam ne skazi njihovega videza, ampak jih naredi še bolj unikatne. Vse uporabljene materiale smo testirali in se prepričali, da ne vsebujejo škodljivih snovi. V petni del smo všili elastiko, ki omogoča, da se otrok obuje sam in jo prekrili z mehkim usnjem. Dodali smo fleksibilen podplat, ki podpira nogico pri naravni hoji, ne drsi, obenem pa je tudi nepremočljivo, kar pomeni, da je otrokovo stopalo varno tako pred razlito tekočino na tleh kakor tudi bakterijami, ki jih najdemo na tleh kopalnic in toalet. Copatki so v celoti izdelani v Sloveniji in odobreni s strani Pedosane.

Rolly blog kolekcija bebe le dober izdelek mojstra hvali
Rolly blog kolekcija bebe razigrana trojica

RAZIGRANA TROJICA

Z Laro smo dočakali veliki dan in pred nami so stali ne eden, ampak kar trije pari copatkov: Samoroginja Julija, Dino Tristan in Koala Oliver. Samoroginja je sramežljiva radovednica z zlatim rožičkom, puhasto rožnato grivo in nagajivo zavihanimi trepalnicami, koala Oliver očara s svojimi kosmatimi ušesi in koaljim noskom, medtem ko se Tristan kot vsak pravi dinozaver ponaša z nazobčanim repom, puhtečimi nozdrvmi in plazilsko zeleno barvo. Vsi tako prožni, da ne ovirajo gibanja otroka, a dovolj čvrsti, da obdržijo primerno obliko in nudijo nogici dovolj opore, da je hoja naravna in varna. Da bi otroci vedeli, da so bili copatki narejeni prav zanje, smo na škatle dodali prostor za njihovo ime in tako poskrbeli za najboljšo uporabniško izkušnjo. Copatke smo izdelali iz kakovostnih materialov in z dovolj natančnosti, da si upamo trditi, da bodo znaki uporabe, ko jih bo otrok prerasel, na njih komaj vidni, zato si želimo, da bi bili takrat podarjeni komu, ki jih potrebuje.

RASTEMO, RASTEMO

Copatki kolekcije Bébé so trenutno na voljo v številkah od 20 do 29, ker pa smo prejeli ogromno predlogov, da bi bili dostopni tudi v večjih številkah, smo se odločili, da danes z vami podelimo skrivnost. Majhna ptička nam je prišepnila, da bodo kmalu na voljo tudi do številke 33 in to še pred obiskom prvega dobrega moža Miklavža.

Kolekcija Bébé je tako že na prodajnih policah, Larini otroci pa neutrudno rastejo naprej. Še malo pa bodo prestopili šolski prag. Morda pa je čas za novo kolekcijo šolskih copat. Mi smo že zavihali rokave!

Rolly blog kolekcija bebe rastemo rastemo