Rolly Slippers Showroom

Rolly blog rolly slippers showroom banner

Podjetje BTC nas je povabilo, da bi se udeležili Festivala nakupov in zabave, ki je potekal 21. in 22. oktobra, ter v tem času odprli Pop up store v BTC City-ju. Na povabilo smo se z veseljem odzvali, in ker ima naše podjetje dobro pokrito tržišče v Sloveniji ter zato nima želje po svoji fizični trgovini, smo ta Festival nakupov in zabave vzeli bolj kot priložnost, da se pokažemo in pripravimo Showroom, kjer si bodo ljudje lahko naše copatke ogledali, jih potipali in tudi preizkusili.

Rolly blog rolly slippers showroom 1

Ves teden pred odprtjem Showroom-a smo se trudili, da bi vse skupaj bilo videti točno tako, kot smo si zamislili, čeprav ni bilo enostavno, saj je bilo treba prostor v celoti urediti, vključno z beljenjem, urejanjem elektrike in opremljanjem prostora. Zraven sladkih skrbi glede urejanja in opremljanja prostora, pa je bilo potrebno poskrbeti tudi za to, da je bilo na voljo dovolj copatkov, razmisliti o tem, kako jih bomo predstavili in kako bomo popestrili dogajanje v Showroom-u za starše in otroke, da se bomo v teh dveh dneh vsi imeli lepo. Pripravili smo modno revijo z našimi copatki, otroke zabavali z obrazno poslikavo in ustvarjalnimi delavnicami ter poklepetali s čim več ljudmi, ki so nas prišli pogledati in tudi s poslovnimi partnerji, ki smo jih povabili, da nas pridejo pozdraviti. V spominu nam bodo najbolj ostali iskrivi pogledi otrok in nasmeški ob barvanju pobarvank, kjer so otroci sami barvali copatke in nanje risali motive po svojih željah. Toliko ustvarjalnosti na enem mestu je bilo zelo lepo doživeti in nam bo zagotovo dala zalet za naprej.

Rolly blog rolly slippers showroom 2
Rolly blog rolly slippers showroom 3

Hvala vsem, ki ste prišli in ta naš prostor napolnili s pozitivno energijo ter podporo. Hvala tudi podjetju BTC za priložnost promocije naše blagovne znamke Rolly Slippers in hvala vsem, ki ste pomagali soustvariti prostor in dogajanje na Festivalu. Se morda srečamo še kdaj v prihodnje.